ARESTARE – VIDEO: Plantație de cannabis în casa și beciul unui târgumureșean

DROGURI. Ionuț Dan Popescu (44 de ani) din Târgu Mureș a fost reținut la propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Târgu Mureş, în urma unei acțiuni coordonate de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş – Serviciu Antidrog, cu sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Târgu-Mureş şi a cadrelor Grupării Mobile de Jandarmi Regele Ferdinand I Târgu-Mureş.

 

În urma a opt percheziţii domiciliare în Târgu Mureș, la locuinţele unor persoane suspectate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, au fost identificate la locuinţa celui reținut, dar şi într-o încăpere disimulată într-un beci, două corturi special amenajate pentru creşterea plantelor de cannabis indoor (cu sisteme de ventilaţie, iluminare şi irigare), 120 de plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, 500 grame muguri de cannabis şi aproximativ 10 grame de ciuperci halucinogene şi LSD.

 

 

 

 

 

 

 

Magistrații Tribunalului Mureş au admis cererea DIICOT de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, până în 15 august 2019. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, respectiv deţinerea de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu.

 

Vali STOICA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare