DECIZIE – Adio meciuri de Liga I în Târgu Mureș: sibienii nu mai joacă meciurile pe Trans-Sil din cauza gazonului groaznic

FOTBAL. Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș are un gazon groznic. Atât de groaznic, încât echipa sibiană Hermannstadt a decis să nu-și mai dispute niciun meci la Târgu Mureş (în acest sezon mai era programat să se dispute pe stadionul murșean meciul cu Viitorul, fosta campioană a României, meci caare se va disputa pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, fieful echipei CFR).

 

Conform oficialilor sibieni, gazonul stadionului din Târgu Mureș era „îngheţat”, „cu apă deasupra”, „groaznic”. Decizia a fost luată pentru a nu periclita inutil starea de sănătate a fotbaliștilor.

 

Hermannstadt (clasată pe locul 10 cu 22 de puncte) a jucat pe stadionul Trans-Sil toate meciurile considerate acasă de la începutul sezonului competițional (ultimul meci disputat a fost în 8 decembrie, cu Dinamo), oferind și fanilor fotbalului din județul Mureș șansa să vadă partide de Liga I, chiar dacă cea mai bine-clasată echipă mureșeană este Avântul Reghin, care activează în Liga a III-a fiind situată pe locul 7, la jumătatea clasamentului seriei.

 

Liviu TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare