Foto: Dan Lixandru

SELECȚIE – Andreea Târşoagă, de la CSM Tg. Mureş, în lotul România B de la turneul de pregătire pentru Campionatul European din Franța

HANDBAL. Staff-ul tehnic al naţionalei feminine de handbal a României (Ambros Martin, Horaţiu Paşca şi Jaume Fort Mauri) a anunţat loturile de câte 17 jucătoare pentru echipele România A şi România B, care vor participa la Trofeul Carpaţi, în perioada 23-24 noiembrie, la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti.

 

În echipa România B care va participa la tradiționalul eveniment sportiv, prezentat ca un ultim test pentru echipe înaintea Campionatului European din Franţa (competiţie la care România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia) a fost selecționată și interul stânga Andreea Rebeca Târşoagă (CSM Tg. Mureş, 17 ani).

 

La Trofeul Carpați, vineri, 23 noiembrie, vor avea loc partidele România B – Serbia (ora 16) şi România A – Rusia (18.30), iar sâmbătă, 24 noiembrie, se vor juca finala mică (ora 16) şi finala mare (18.30)

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare