7 DINTR-O LOVITURĂ – Directorul Clubului Sportiv Mureșul, Iuliu Cosmin Pop, și alți 6 oficiali ai clubului, trimiși în judecată pentru infracțiuni de corupție

0
2310
Iuliu Cosmin Pop

PROBLEME LA CS MUREȘUL. Iuliu Cosmin Pop (directorul Clubului Spotiv Mureșul din Târgu Mureș) și alți 6 oficiali ai clubului sportiv târgumureșean – Teodor Traian Todoran, Giorgeta Vlasoban, Márton József (antrenor lupte), Simona Chețan (contabil șef), Kmen Lajos, Szatmari Anna – au fost trimiși în judecată pentru infracțiuni de corupție.

 

Dosarul în care sunt inculpați cei 7 oficiali ai Clubului Sportiv Mureșul a fost înregistrat pe rolul Secției Penale a Tribunalului Mureș vineri, 10 decembrie 2021. Entitatea sportivă (Clubul Sportiv Mureșul din Târgu Mureș) s-a constituit ca parte vătămată în proces.

 

Înființat în urmă cu 62 de ani, CS Mureșul este în subordinea și finanțarea Ministerului Sporturilor și are 12 ramuri sportive și peste 140 de sportivi legitimați. În administrația clubului sunt angajate 18 persoane (TESA – de conducere și de execuție). Clubul administrează mai multe baze sportive, printre care Patinoarul Artificial și Bazinul Olimpic Acoperit.

 

* Foto: @captură video M9 TV

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ