Avram Iancu a încheiat cu succes traversarea înot a Mării Galileii, din Israel: „Am făcut-o şi pe asta!”

PERFORMANȚĂ. Avram Iancu a reușit marţi după-amiază, 2 mai, să încheie cu succes traversarea înot a Mării Galileii, din Israel. Astfel, sportivul și-a putut înscrie numele alături de alţi 67 de înotători din întreaga lume care au realizat o asemenea performanţă.

„Am făcut-o şi pe asta! Îţi mulţumesc Ţie, Doamne, că m-ai ajutat să fac acest înot!”, a spus Avram Iancu în punctul de final al cursei sale de peste 20 de kilometri.

De asemenea, sportivul a ținut să le mulțumească și celor care i-au urmărit parcursul cursei de înot din Marea Galileii.

„A fost o cursă obositoare, pe care am finalizat-o după aproape 11 ore şi 40 de minute. Soarele a fost foarte puternic şi mi-a făcut ceva probleme. Mă bucur pentru această reuşită şi pentru românii care au crezut în mine şi m-au încurajat pe tot parcursul zilei. Le mulţumesc tuturor”, a declarat Avram Iancu.

Traseul acestuia a fost în lungul Mării Galileea, pe o distanţă de peste 20 de kilometri, el fiind monitorizat de Galilee Marathon Swimming Association (GMSA), organizaţie abilitată la nivel internaţional pentru validarea unei asemenea performanţe.

 

sursa b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare