Captură de ecran nu mai este necesară: noua funcție WhatsApp salvează mesajele înainte să dispară

MODIFICARE. Mark Zuckerberg a anunțat o nouă modificare a aplicației WhatsApp. Mesajele care până acum dispăreau, pot fi salvate acum de utilizatori înainte ca acestea să dispară. Anterior, un mesaj dispărea odată expirat timpul alocat, ceea ce înseamnă că oamenii care doreau ca să le păstreze trebuiau să facă capturi de ecran sau riscau să nu îl mai vadă niciodată. Acum, utilizatorii au obținunea să salveze mesajul înainte ca acesta să dispară.

Mesajele care dispar pot fi păstrate pentru o perioadă de timp dar, pentru a obține un plus de confidențialitate, WhatsApp vă permit să setați un timp specific de 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile înainte ca mesajul să fie șters din chat. Știind că WhatsApp pune accent pe criptare și confidențialitate, această caracteristică le permite utilizatorilor să fie siguri că mesajele lor nu vor mai fi văzute după perioada dorită – cu excepția cazului în care celălalt utilizator le face capturi de ecran. Aceasta ar fi o problemă, deoarece utilizatorul care trimite habar nu are că un mesaj care dispare a fost capturat.

Noua caracteristică permite persoanelor dintr-un chat să păstreze mesajul care dispare pentru a-l salva, dar și anunță expeditorul că mesajul a fost salvat . Acesta pot alege fie să-l păstreze ca mesaj care dispare, fie să păstreze mesajul afișat.

Dacă cineva păstrează un mesaj pe care l-ați trimis, veți primi o notificare. În calitate de expeditor al unui mesaj, aveți controlul suprem asupra cine vă poate păstra mesajul. Dacă decideți să vă anulați mesajul, nimeni altcineva din chat nu îl poate păstra din nou”, explică WhatsApp.

Funcția este disponibilă doar în anumite țări deocamdată, așa că nu vă alarmați dacă nu puteți utiliza această obțiune deocamdată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare