De Paște, SPOT the Rabbit pentru premii și distracție, la Shopping City Târgu Mureș

SHOPPING. Indiferent cum alegi să petreci Paștele, la Shopping City Târgu Mureș ai cele mai fun Sărbători, cu surprize în aplicația mobilă SPOT, premii pentru distracție în gașcă, idei de cadouri și sesiuni de shopping.

Până pe 18 aprilie, clienții Shopping City Târgu Mureș care își creează cont în aplicația SPOT câștigă garantat un cadou de bun venit: sticle de vin, vouchere, gadgets și multe altele. Premiile se acordă în limita stocului disponibil.

All you can PLAY
Premiile pentru utilizatorii SPOT nu se opresc aici! Tot până pe 18 aprilie, clienții centrului comercial care fac cumpărături de minimum 500 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale pe care le scanează în aplicație, intră în tragerea la sorți pentru marele premiu – un set de gamig compus din Consolă PlayStation 5 + Joc PS5 God of War Ragnarok și Bundle PlayStation VR2 + Controller PlayStation VR2 Sense + Voucher Joc Horizon Call of the Mountain.

SPOT the Rabbit la Shopping City Târgu Mureș
Pe 14 și 15 aprilie, clienții centrului comercial o vor putea întâlni pe Miss Mirror Rabbit, cel mai cool și strălucitor iepuraș care vine cu surprize și distracție. În plus, Shopping City Târgu Mureș oferă și o mulțime de alte activități fun. De la sesiuni de shopping, la zona de food court și cinema, există ceva pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare