GALERIE FOTO – Medicina Târgu Mureș pierde dramatic cu ultima clasată și termină turul campionatului pe ultimul loc

DIVIZIA A1. Nou-promovata în prima divizie națională de volei feminin, CSU Medicina CNUE Târgu Mureş, rămâne cu doar două victorii din 11 meciuri, după cele 3 partide disputate în cel de-al șaselea turneu al Diviziei A1 la volei feminin, organizat la Lugoj, și coboară pe ultimul loc al clasamentului, 12.

 

În ultimul meci al turneului, CS U. NTT Data Cluj, până la acel meci „lanterna roșie”, a trecut de CSU Medicina CNUE Târgu Mureş cu 3-2 (25-23, 27-29, 14-25, 25-16, 15-12). Așa cum arată și scorul, meciul a fost extrem de disputat, mureșencele pierzând pe final, după ce au condus cu 2-1 la seturi.

 

 

Deși le-au avut pe Sara Pavlovic (28 puncte) şi Danijela Dzakovic (27 puncte) în postură de principale evidențiate, mureșencele, antrenate de Pedrag Zucović, au pierdut în setul decisiv în fața unei echipe care deși a pierdut mai multe puncte din propriile erori (31, față de 29 ale târgumureșencelor), a avut un blocaj care a funcționat mai bine – clujencele au făcut 15 puncte din blocaj, față de 9 ale mureșencelor.

 

De la învingătoare s-au remarcat Simina Străchinescu (18 puncte), Adina Stanciu (17 puncte) și Gabriela Diana Dancu (12 puncte). În urma acestui meci, Medicina Târgu Mureș a făcut rocada în clasamentul primei divizii cu clujencele și ocupă după turul competiției ultima poziție (12), cu 6 puncte (2 victorii – cu CS Medgidia și CSO Voluntari – și 9 înfrângeri – cu Știința Bacău, Dinamo București, FC Argeș, Volei Alba Blaj, CSM Târgoviște, Belor Galați, Rapid București, CSM Lugoj și U. NTT Data Cluj).

 

Andrei TUDORAN

1 comment
  1. Bine ca ne permitem antrenori sârbi ! Asta e munca CSU in ultimii 15 ani , au cheltuit milioane de euro din banii noștri ca sa ce ? Sa plătim salarii antrenorilor și sportivilor străini . Ultimul loc îl obțineam și cu junioare târgumureșene .
    Rușine ! Mare Rușine ! Poate se oprește odată bătaia asta de joc a vestei așa zise echipe din Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare