Mastercard oferă bani înapoi românilor care îşi plătesc taxele şi impozitele cu cardul

FINAINCIAR. Mastercard lansează o campanie de cashback pentru cei care, în 2023, îşi plătesc taxele şi impozitele cu un card de debit sau credit, se arată într-un comunicat al companiei de tehnologie in industria de plăţi, scrie Agerpres.

În perioada 24 – 31 martie, posesorii de card Mastercard care aleg să facă aceste plăţi pe platforma şi în aplicaţia mobilă Ghişeul.ro sau pe alte platforme online puse la dispoziţie de administraţiile locale beneficiază de cashback în valoare de 10% – până la 50 lei per cashback şi până la 600 lei per card.

Totodată, aceştia intră automat şi în tragerea la sorţi pentru unul din cele 10 premii, în valoare de 5.000 lei, şi marele premiu, în valoare de 50.000 lei, oferite în cadrul campaniei “Griji în minus, şanse în plus”, desfăşurată de Mastercard în perioada 1 februarie – 31 martie.

“În ultimii ani, tot mai mulţi români s-au mobilizat să-şi achite taxele şi impozitele în prima parte a anului, pentru a beneficia de reducerea de 10% valabilă până la finalul lunii martie. 2023 vine, însă, cu o presiune financiară cu totul şi cu totul specială, din cauza contextului economic actual. Astfel, cashback-ul garantat de 10% oferit acum suplimentar de Mastercard este modul concret prin care sprijinim cât mai mulţi români în achitarea acestor cheltuieli. Mastercard a fost aproape, încă de la lansare, de dezvoltarea platformei Ghişeul.ro, un exemplu de parteneriat public-privat ce urmăreşte digitalizarea şi modernizarea serviciilor publice şi creşterea gradului de colectare a veniturilor publice. Am continuat misiunea cu dezvoltarea şi lansarea aplicaţiei Ghişeul.ro, utilizatorii având, astfel, la dispoziţie, de anul acesta, cea mai bună opţiune digitală pentru a plăti taxele şi impozitele în siguranţă, simplu şi rapid, oricând şi de oriunde”, a declarat Cosmin Vladimirescu, country manager Mastercard România şi Croaţia.

De la 1 ianuarie până la 21 martie 2023, au fost înregistrate 1.528.765 de tranzacţii prin platforma şi aplicaţia Ghişeul.ro, în timp ce aplicaţia Ghişeul.ro a ajuns la peste 160.000 de descărcări (106.000 pe Android şi 58.000 pe IOS). Lansată în 2011, Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român. Platforma este administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), în parteneriat cu Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO).

 

 

sursa wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare