PREVIZIBIL – Medicina CNUE Târgu Mureș a pierdut categoric, în minimum de seturi, meciul de pe teren propriu cu Dinamo București

0
74

VOLEI FEMININ. CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a pierdut în duminică seara, în minimum de seturi, 0-3 (15-25, 16-25, 13-25), meciul cu Dinamo București, disputat pe teren propriu, în Sala Sporturilor “Anton Pongracz” a UMFST Târgu Mureș. Meciul, arbitrat de Cristian Șanta (Cluj-Napoca) și Marius Ștefurac (Ploiești), a durat cu puțin mai mult de o oră (setul 1: 23 minute, setul 2: 21 de minute, setul 3: 23 de minute), bucureștencele dominând copios întâlnirea cu ultima clasată.

 

Dacă problema învingătoarei nu s-a pus nicio secundă, Dinamo pornind din postură de favorită nu doar prin prisma valorii loturilor și a locurilor ocupate în clasament de cele două echipe (bucureștencele pe 4, târgumureșencele pe ultimul loc, 12), ci și prin meciul direct cu CSO Voluntari, ilfovencele învingând, tot cu 3-0, pe Medicina și pierzând cu Dinamo cu același scor.

 

Și în meciul de astăzi s-au întâlnit două echipe antrenate de sârbi: Milos Gavrilovic (Dinamo București) și Predrag Zucovic (Medicina Târgu Mureș). De la Medicina, cele mai multe puncte le-au făcut Andrea Mitrovic (7), Sara Pavlovic și Isabela Florina Murariu (câte 5). Din echipa bucureșteană s-au remarcat Nasya Dimitrova (14 puncte), Mariya Karakasheva (13 puncte – este soția antrenorului bucureștencelor), Nneka Obiamaka Onyejekwe (cea mai bună bloker din campionat și cel mai mare procentaj de puncte obținute pe atac) și Nguema Milagros Catalina Collar (câte 8 puncte).

 

Tehnic, dinamovistele s-au impus categoric la blocaje decisive (14-3) și a punctelor directe obținute de trăgătoare (33-18). Chiar dacă le-au oferit adversarelor 24 de puncte din propriile erori, bucureștencele s-au impus fără să se întrebuințeze prea mult. În urma meciului, Dinamo a urcat pe locul 3 (30 de puncte), iar Medicina a rămas, firește, pe ultimul loc al Diviziei A (12), cu doar 6 puncte.

 

Următoarele meciuri ale târgumureșencelor au loc în 6 și 7 martie, în cel de-al treilea turneu al returului, când le vor întâlni pe FC Argeș (locul 10) și CSM Volei Alba Blaj (locul 1).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ