Prima versiune Android Auto 9.5 (Beta)disponibilă pentru descărcare.Primele informații despre aceasta.

AUTO. Lansarea de noi actualizări a aplicație face parte din acest efort programatorilor de a se asigura că totul funcționează conform așteptărilor. O nouă versiune de Android Auto a fost lansată astăzi, oferind utilizatorilor posibilitatea de a testa cele mai recente îmbunătățiri înainte de începerea lansării pe dispozitivele de producție.

Iată tot ce trebuie să știți despre Android Auto 9.5.

Deocamdată, această versiune este încă în stadiul beta. Android Auto 9.5 a fost lansat pentru utilizatorii înscriși în programul beta în urmă cu câteva ore și, datorită programului de instalare APK autonom, poate fi descărcat de toată lumea.

Android Auto 9.5 nu este recomandat pentru dispozitivele aflate pe mașini, deoarece este încă în faza beta. Versiunile beta vin de obicei cu o probabilitate crescută de probleme, deoarece scopul lor este de a permite testatorilor să încerce cele mai recente îmbunătățiri și apoi să trimită feedback. Google poate pregăti apoi o nouă versiune pentru dispozitivele aflate pe mașini pe baza datelor pe care le primește.

Utilizatorii cunoscători de tehnologie au folosit mult timp versiunile beta pentru a accesa noi funcții înainte de lansarea oficială. Android Auto 9.5 nu vine cu un jurnal de modificări, așa că este dificil de spus ce este nou în această versiune, dar accentul se pune cel mai probabil pe remedierea erorilor și pe rafinarea performanței generale a aplicației.

Lansarea Coolwalk este încă în curs, așa că Google folosește noi versiuni Android Auto special pentru a rezolva problemele întâlnite în noua versiune a aplicației. De exemplu, unii utilizatori care au primit noua versiune Android Auto au descoperit că partea inferioară a ecranului, inclusiv bara de activități, se blochează după lansare. Ca atare, Android Auto devine inutilizabil, iar un downgrade la o versiune anterioară care nu include Coolwalk este singura remediere.

În acest moment, este prea devreme pentru a spune dacă noua versiune beta abordează această eroare.

Google a început lansarea Coolwalk în ianuarie, iar procesul are loc în valuri. Android Auto 9.5 nu schimbă nimic în acest sens, așa că dacă dispozitivul dvs. nu a primit încă noua experiență, trebuie să așteptați până când Google o activează. Lansarea are loc cu un proces controlat de server, astfel încât actualizările Android Auto nu activează Coolwalk.

Instalarea manuală a Android Auto 9.5 beta începe cu descărcarea efectivă a programului de instalare APK. După ce salvați fișierul pe dispozitivul mobil, trebuie să căutați locația acestuia și să inițiați instalarea. Procesul necesită permisiuni speciale pe majoritatea telefoanelor Android, deoarece sistemul de operare este configurat implicit pentru a bloca aplicații din alte surse decât Magazinul Google Play. Dacă nu se găsesc erori majore, lansarea automată a Android Auto 9.5 ar trebui să înceapă până la sfârșitul lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare