VOLEI – Medicina CNUE Târgu Mureș a pierdut și cel de-al doilea meci al returului: 1-3 cu Știința Bacău

0
127

DIVIZIA A1. CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a pierdut și cel de-al doilea meci al returului, desfășurat la turneul de la Medgidia (jud. Constanța). Aseară, târgumureșencele au fost învinse, într-un meci strâns, de cea de-a cincea clasată, Știința Bacău, cu 1-3 (pe seturi: 19-25, 21-25, 25-23, 20-25). În primul meci al turneului, echipa mureșeană a fost învinsă cu 3-0 de gazda turneului, CS Medgidia. În urma acestor rezultate, Medicina CNUE Târgu Mureș rămâne pe ultimul loc, 12, în clasamentul diviziei naționale, cu 6 puncte obținute din 13 meciuri.

 

Cu coordonatoarea Kristina Guncheva (26 de ani) revenită în pauza competițională la gruparea băcăuană (pentru care a mai evoluat în sezonul 2018-2019), Știința Bacău s-a impus în partida disputată aseară în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, după un meci strâns și spectaculos. Pentru târgumureșence au realizat cele mai multe puncte Sara Pavlovic (22), Raisa Laura Ioan (12) și Jelena Cvijovic (9), de la băcăuance reamarcându-se Natașa Cikiriz (20), Georgiana Fales și Kinga Kasprzak (câte 12 puncte).

 

Dacă în prima partidă a turneului, Medicina s-a remarcat prin blocaj, acum au fost întrecute categoric la acest capitol (13-8 puncte din blocaj pentru băcăuance). La ceilalți indicatori sportivi echipele au fost echilibrate, cu un plus pentru băcăuance la puncte direct din servă (9-7) și greșeli ale adversarei (30-24). Meciul a fost arbitrat de Florin Dimachi și Octavian Diaconiță.

 

Acest al doilea meci din returul campionatului s-a sfârșit cu același rezultat din tur (atunci, în meciul de debut în Divizia A1, târgumureșencele au fost învinse de Știința Bacău tot cu 3-1, pe seturi: 25-16, 16-25, 17-25 și 18-25). Următoarele meciuri din campionat ale CSU Medicina CNUE Târgu Mureș sunt cu CSO Voluntari 2005 și CS Dinamo București, la turneul din 5-7 februarie 2021.

 

O remarcă de final: le va fi foarte dificil târgumureșcelor să se mențină în prima divizie, mai ales în condițiile în care în pauza competițională și-au pierdut cea mai bună trăgătoare, pe muntenegreanca Danijela “Daca” Džaković (26 de ani), aceasta transferându-se la echipa slovenă OK Nova KBM Branik.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ