1 iunie devine Crazy Day la Cineplexx!

Cineplexx transformă 1 IUNIE în Crazy Day! Cineplexx sărbătorește 1 iunie cu un preț crazy la toate filmele din program. Doar pe 1 iunie, cele mai tari filme au un preț special de 10 lei/bilet.

Copil sau adult, tuturor ne plac filmele, dar la fel de mult și activitățile în familie. De 1 IUNIE, toate filmele din program sunt la doar 10 lei preț de bilet în super campania Crazy Day. Promoția este disponibilă în toate locațiile Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu Mare și Târgu Mureș și se aplică inclusiv filmelor în format Dolby Atmos.

Printre titlurile incluse în promoție se numără: Furiosa: Saga Mad Max, Garfield, Prieteni Imaginari, Challengers, Godzilla x Kong: Un nou Imperiu, Giganții din La Mancha, În inima Naționalei, Planeta Maimuțelor: Noul Regat, anime-ul HAIKYU!! The Dumpster Battle, Tarot și multe altele.

1 IUNIE este ocazia perfectă pentru a petrece o zi de neuitat alături de cei dragi, vizionând cele mai noi și mai populare filme într-un cadru confortabil și modern. Fie că ești fan al filmelor de acțiune, comedie, animație sau dramă, la Cineplexx vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău.

Ziua Copilului este momentul ideal pentru a te întoarce la bucuriile simple ale copilăriei și de a te lăsa vrăjit de magia filmelor alături de cei dragi. La Cineplexx copilăria nu are vârstă, așa că hai să-ți iei porția de cinema cu un super preț de bilet doar pe 1 IUNIE!

Programul complet al cinematografelor, detalii despre campania Crazy Day și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro în secțiunea DE NERATAT sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 70 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații – Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare