15 ani de Humanitas Fiction

ANIVERSARE. După 2000 de titluri publicate, dintre care 750 noi, directorul general al editurii a scris câteva cuvinte despre ce-au însemnat acești ani în care au fost tipărite aproape șase milioane de exemplare.

𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮 (directorul editurii): “«Trecut-au ani ca nouri lungi pe șesuri» și se făcură 15. Au fost ani mai grei sau mai ușori: părea că 2019 a însemnat pentru Humanitas Fiction anul cu cele mai bune vânzări de carte. A venit pandemia și s-a dovedit că, fiind în recluziune, oamenii au citit mai mult ca de obicei, comandând masiv cărți online, astfel încât 2021 a devenit anul de vârf al vânzărilor noastre.
Motorul publicării cărților la Humanitas Fiction sunt traducătorii, ei sunt apa vie, ei re-creează în interiorul limbii române ceea ce au creat autorii străini în interiorul limbii lor. Un cald omagiu traducătorilor editurii noastre!
Echipa Humanitas Fiction mulțumește cititorilor ei pentru încredere și fidelitate. Sper să fim în continuare la înălțimea sloganului pe care l-am ales și respectat în cei 15 ani de existență a Editurii Humanitas Fiction: să publicăm 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐟𝐢𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐢.“
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare