15 iunie 2023 – Chris Norman (Smokie), Paul Ciuci (trupa Compact) și Ovidiu Lipan Țăndărică pe BT Arena

CONCERT. Chris Norman, solistul trupei Smokie din anii ‘70, revine în România cu un concert excepțional la Cluj. Cântărețul va concerta pe 15 iunie 2023, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca, alături de trupa formată din Geoff Carline – chitara, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce.
În deschiderea evenimentului de la BT Arena vor cânta Paul Ciuci (trupa Compact) și Ovidiu Lipan Țăndărică.

În cadrul conferinței de presă organizată luni, organizatorul evenimentului, Radu Groza, a declarat că la concert spectatorii se vor bucura de piesele clasice ale cântărețului Chris Norman, dar și de cele de pe noul său album.

„Pentru că sunt născut la Cluj, am ţinut să fie concertul întâi la Cluj, iar în toamnă vom organiza unul şi la Bucureşti. Chris Norman va cânta piesele clasice, asta cere lumea, dar şi de pe noul său album. La 72 de ani cântă foarte bine. Publicul clujean este avizat, iubeşte muzica de calitate, sunt extrem de multe hituri, cam 30 în total. Va fi un regal de muzică, iar alături de Chris Norman vor cânta şi Paul Ciuci şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.” – organizatorul evenimentului, Radu Groza.

Biletele pentru concert se pot achiziționa de pe iaBilet.ro.

Chris Norman este un cântăreț și compozitor britanic, cunoscut în special ca solistul trupei Smokie din anii ’70. A devenit faimos odată cu succesul trupei Smokie, care a avut hituri de succes la nivel european, precum „If You Think You Know How To Love Me”, „Living Next Door to Alice” și „Lay Back in the Arms of Someone”.

După despărțirea de trupa Smokie în anii ’80, Chris Norman și-a continuat cariera muzicală ca artist solo. A obținut un mare succes cu piesa „Midnight Lady” în 1986, care a devenit un hit internațional. Artistul a lansat mai multe albume solo de succes de-a lungul anilor și a colaborat cu artiști renumiți.

În noiembrie 2022, Chris Norman a lansat un nou album intitulat „Rediscovered Love Songs”, care conține reinterpretări ale unor piese cunoscute din repertoriul unor artiști precum Eric Clapton, Bee Gees, Roy Orbison și Moody Blues.

 

sursa cluj.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare