23 septembrie, Ziua Cinematografelor: Prețuri reduse pentru toate filmele

CINEMAGIA. Asociația Operatorilor de Cinema, cu sprijinul Ministerului Culturii, aduce din nou în atenție Ziua Cinematografelor, un eveniment care va bucura toți iubitorii de filme cu prețuri reduse pe 23 septembrie. Această inițiativă se desfășoară pentru al doilea an consecutiv și oferă acces la prețuri reduse pentru toate filmele și toate formatele cinematografice.

Mai mulți operatori s-au alăturat acestei inițiative, ceea ce înseamnă că cinefilii vor avea ocazia de a se bucura de experiența unică a ecranului mare la prețuri promoționale. Evenimentul are loc în 348 de săli de cinema participante, distribuite în peste 30 de orașe din România.

Cinematografele care se vor alătura acestei zile speciale includ Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Inspire Cinema, Cinemax, CINEMA – Centrul Cultural ”Ion Besoiu” și Cinema Profesor Ioan Manole.

Programul acestor cinematografe va include o gamă variată de filme, de la producții care au înregistrat încasări record în ultimele luni, până la pelicule noi și filme de familie încântătoare.

Jacob Borover, Președintele Asociației Operatorilor de Cinema, a declarat: „Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment și în topul preferințelor românilor ca opțiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colț al țării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioși de povești ecranizate și a celor care ajung pentru prima oară la cinema.”

Astfel, Ziua Cinematografelor oferă o oportunitate excelentă pentru a petrece timp de calitate în compania filmelor preferate la prețuri accesibile pentru toți iubitorii de cinema din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare