30 pentru 2030 – un angajament pentru viitorul IMM-urilor din România

PROIECT. Într-un demers ce vizează consolidarea și stimularea mediului antreprenorial din România, Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul UGIR (OFA UGIR) lansează proiectul “30 pentru 2030”. Această inițiativă ambițioasă este dedicată întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), punând accentul pe definirea unor strategii clare pentru dezvoltarea și susținerea acestui sector vital al economiei.

În cuvântul-înainte al documentului strategic, se subliniază rolul esențial pe care IMM-urile îl joacă în economia României și a Europei, evidențiindu-se contribuția valoroasă pe care femeile antreprenor și tinerii antreprenori o aduc în acest context. De asemenea, se pune accent pe necesitatea eliminării barierelor și asigurării accesului la resurse esențiale, mentorat și oportunități de colaborare pentru aceste grupuri de antreprenori.

Principalele direcții abordate în cadrul proiectului includ inovația tehnologică, creșterea competitivității și promovarea unei dezvoltări sustenabile a IMM-urilor. În acest sens, proiectul reprezintă un angajament ferm pentru promovarea unui mediu de afaceri incluziv și stimulativ, menit să faciliteze creșterea și prosperitatea întreprinderilor mici și mijlocii din România.

Se transmite un apel către toți cei implicați – antreprenori, factori de decizie la nivel național și european, precum și comunitatea în ansamblu – să se alăture acestui efort comun pentru consolidarea și dezvoltarea sectorului IMM-urilor în România.

Prin colaborare și implicare activă, se urmărește asigurarea unei creșteri economice echitabile și sustenabile, în concordanță cu valorile și principiile europene.

Citiți proiectul “30 pentru 2030” aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare