7 medalii de aur + 1 de argint pentru atleții din Mureș la Campionatul Național de Atletism pentru Veterani

SPORT. Atleții din Mureș au strălucit la Campionatul Național de Atletism pentru Veterani, desfășurat recent pe Stadionul Iolanda Balaș-Sőtér din București. Echipa CSM Tg.Mureș s-a evidențiat cu succes, aducând acasă nu mai puțin de 7 medalii de aur și o medalie de argint.

Printre cei care au concurat s-au numărat și trei atleți reprezentând CSM Tg.Mureș. Böjte Attila, în categoria peste 60 de ani, a demonstrat excelență în probele de 100 metri plat și triplu salt, obținând astfel două titluri de campion național. De asemenea, s-a clasat pe locul secund la săritura în lungime, câștigând medalia de argint.

La categoria de vârstă 75+, János Csaba Fülöp s-a dovedit a fi liderul necontestat în mai multe discipline: aruncarea discului, aruncarea greutății, aruncarea ciocanului și aruncarea ciocanului greu. Performanțele sale impresionante i-au adus patru noi titluri naționale.

În rândul femeilor din categoria 45+, Barabási Rozália a strălucit în proba de 80 metri garduri, reușind să cucerească medalia de aur.

Aceste rezultate impresionante atestă efortul, dedicarea și talentele excepționale ale atleților mureșeni, care au făcut cinste județului și au adus mândrie comunității sportive locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare