A Rubikom dizájnstúdió a Transform Awards Europe gálán / Studioul de design Rubikom la gala Transform Awards Europe

DIJAZÁS. Az erdélyi Rubikom dizájnstúdió büszkén hozta haza az ezüstérmet a Transform Awards Europe gálán, ahol a márkafejlesztés, a branding és a rebranding terén elért kiválóságokat ismerték el. A nemzetközi brandverseny 15. kiadásának győzteseit április 17-én, Londonban hirdették ki.
A Rubikom dizájnstúdió az eredmények között van, az ezüstéremmel jutalmazták a Legjobb vizuális identitás kategóriában a farm és mezőgazdaság területén a Nyárádmenti Termék márkázási projektjéért. A projekt a Kistérség Társulás megrendelésére készült.
Az erős mezőnyben a Rubikom mellett olyan neves márkák is helyet kaptak, mint a Firstmilk, Anglia egyik legnagyobb tejtermék-szövetkezete, és még a világszerte ismert indiai márka, a Mahindra mezőgazdasági gépek rebrandje is mögöttük maradt.
A Nyárádmenti Termékek arculatának és márkastartégiájának célja, hogy a térség kistermelői és termékeik egységes és egyedi azonosítást kapjanak, ami segíti őket abban, hogy szélesebb körben ismertté és felismerhetővé váljanak a régióból származó termékek, ezáltal hozzájárulva az értékesítés fellendítéséhez.
A Transform Awards gálára olyan elismert ügynökségek és brandek neveztek, mint a Landor, a Pentagram, a TikTok, a Vodafone, a Renault, a Nokia vagy a Danone. A Rubikom dizájnstúdió sikere egyértelműen bizonyítja a régió kreatív és szakmai kiválóságát a nemzetközi színtéren.


PREMIERE. Studioul de design transilvănean Rubikom a primit cu mândrie medalia de argint la gala Transform Awards Europe, unde a fost recunoscută excelența în dezvoltarea de brand, branding și rebranding. Câștigătorii celei de-a 15-a ediții a competiției internaționale de branduri au fost anunțați la Londra pe 17 aprilie.
Studioul de design Rubikom s-a numărat printre câștigători, primind medalia de argint la categoria “Cea mai bună identitate vizuală” pentru proiectul de branding pentru produsul Nyárádmenti din sectorul Ferme și Agricultură. Proiectul a fost comandat de către Parteneriatul pentru zone mici.
În afară de Rubikom, în competiția puternică au fost incluse mărci renumite precum Firstmilk, una dintre cele mai mari cooperative de produse lactate din Marea Britanie, și chiar și rebrandingul mărcii indiene de renume mondial Mahindra pentru mașini agricole.
Scopul strategiei de identitate și de marcă Nyárádmenti Termékek este de a oferi micilor producători din regiune și produselor lor o identitate coerentă și unică, care îi va ajuta să devină mai cunoscuți și mai recunoscuți pentru produsele lor, contribuind astfel la creșterea vânzărilor.
Gala Premiilor Transform a atras participanți de la agenții și mărci renumite, precum Landor, Pentagram, TikTok, Vodafone, Renault, Nokia și Danone. Succesul studioului de design Rubikom este o dovadă clară a excelenței creative și profesionale a regiunii pe scena internațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare