UPDATE – ACCIDENT – Un rănit și peste 30 de locatari evacuați în urma unei explozii într-un bloc din Târgu Mureș

0
936
Foto: ISU Mureș

INTERVENȚIE. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş au anunţat o intervenție în derulare în Târgu Mureș, în urma unei explozii produse la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Gheorghe Doja din municipiu și cauzate de acumulări de gaz.

 

Explozia a fost urmată de un incendiu și există o singură victimă, care a suferit arsuri și care este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale. Peste 30 de locatari au fost evacuați temporar.

 

UPDATE. La finalizarea intervenției, reprezentantul ISU Mureș a precizat că alerta inițială, care anunța un incendiu cauzat de o explozie, nu s-a confirmat, la fața locului neconstatându-se urme de deflagrație, dar cercetarea nu este finalizată. Incendiul a cauzat o victimă, un bărbat în vârstă de 52 de ani (cu arsuri la nivelul feței), iar o altă persoană a reclamat probleme de respirație. În timpul intervenției, 36 de locatari (de la ultimele două etaje ale blocului) au fost evacuați.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ