AC&co. revoluționează moda masculină în România: de la lansarea primului shop online la extinderea fizică

TENDINȚE. Într-un peisaj al modei din ce în ce mai digitalizat, AC&co., brand internațional de modă masculină, a dat lovitura cu lansarea primului său magazin online în România. Cu o creștere spectaculoasă a vânzărilor online în ultimul an, înregistrând un avans de +350% pe platforma Zalando și +100% pe FashionDays, AC&co. se pregătește pentru o extindere masivă.

Expansiune online și offline
Planurile ambițioase ale retailerului includ lansarea propriilor magazine online în România și Germania în 2024. De asemenea, AC&co. intenționează să-și mărească prezența fizică în România, urmând să deschidă încă șase magazine până în 2025, ajungând astfel la 25 de unități în țară.

Potrivit directorului general al companiei, Osman Cavusoglu, AC&co. își propune să devină un brand global atât online, cât și offline. Prin investiții în diversificarea și extinderea canalelor de vânzări din Europa, AC&co. a observat un potențial uriaș pe continent. De la parteneriatele cu platforme online precum Zalando și FashionDays la lansarea propriului shop online, AC&co. își consolidează prezența în industria modei.

Strategie de extindere
Extinderea rețelei de magazine fizice este un alt pilon al strategiei de creștere a AC&co. În România, compania urmărește să ajungă la 25 de unități până în 2025. De asemenea, în Marea Britanie și Italia, AC&co. vizează deschiderea a 10, respectiv 20 de magazine noi în următorii doi ani. Cu peste 350 de magazine în 16 țări, AC&co. se consolidează drept unul dintre liderii industriei de modă masculină la nivel global.

Eleganță accesibilă și calitate superioară
AC&co. se remarcă prin tehnologia de ultimă generație și materialele de înaltă calitate, adaptate nevoilor bărbatului modern. De la tricouri și bluze la jachete și costume, AC&co. oferă produse realizate din materiale care resping apa și petele, sunt ușor de întreținut și nu se șifonează. Acest nivel de calitate este posibil datorită parteneriatului cu Altinyildiz Textile, compania soră a AC&co., care furnizează materiale premium încă din 1997.

Prin combinarea eleganței accesibile cu calitatea superioară, AC&co. își propune să devină unul dintre principalii jucători ai industriei de modă masculină, atât în mediul online, cât și în retailul tradițional. Odată cu lansarea shop-ului online în România și extinderea rețelei de magazine, AC&co. promite să ofere o experiență de cumpărături de neuitat clienților săi, însoțită de produse de calitate și prețuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare