ACHIZIȚII – Echipamente performante, cumpărate de Ministerul Sănătății pentru Secţia ATI a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

0
81

ECHIPAMENTE MEDICALE. O serie de echipamente medicale performante au completat lista dotărilor Secţiei Clinice ATI a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Valoarea totală a echipamentelor se ridică la aproximativ 125.000 euro.

 

Aceste echipamente de înaltă performanţă vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, precum şi la exercitarea unui act medical de calitate superioară, a menționat Mariana Cernat, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Astfel, un Dispozitiv de oxigenare extracorporală pentru terapie intensivă – ECMO  şi 4 Sisteme de oxigenare cu debit crescut – AIRVO 2 au ajuns la Secţia Clinică ATI, unde au fost instalate şi sunt în stare de funcţionare, iar personalul, atât medical, cât şi tehnic, a fost instruit, a precizat Mariana Moldovean-Negoiță, purtător de cuvânt al SCJU Târgu Mureș.

 

Echipamentele medicale performante destinate Secţiei Clinice ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş au fost achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii, în cadrul Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar (IBRD 83260-RO).

 

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ