Admitere la Extensia Bistrița a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

UMFST. Extensia Bistrița a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș vine în întâmpinarea candidaților cu trei programe de studii de licență: Asistență medicală generală (4 ani), Tehnică dentară (3 ani) și Asistență de farmacie (3 ani).
Înscrierile online 24/24 vor avea loc în perioada 13 – 18 iulie 2024 prin intermediul platformei https://admitere.umfst.ro/, iar examenul de admitere este programat în 21 iulie 2024.
Proba de concurs va consta dintr-un test grilă din Biologie cu 50 de întrebări cu 4 variante de răspuns. Întrebările vor avea un singur răspuns corect și sunt elaborate de comisia de admitere din setul de întrebări de la sfârșitul celor 7 capitole prevăzute ca bibliografie.
Clasificarea candidaților se va face în ordinea descrescătoare a mediei, în care o pondere de 80% va avea nota obținută la testul grilă, iar 20% media de la Bacalaureat.
Bibliografia constă din 7 capitole cuprinse în manualul Anatomie şi Fiziologie umană pentru admitere la facultăţile de medicină– Barron’s- ediţia în limba română, Editura University Press 2022.
Această carte se poate achiziționa de la librăria universității accesând link-ul: https://librarie.umfst.ro/admitere-sesiunea-2024.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare