Admitere UMFST – Facultatea de Farmacie – sesiunea iulie 2024

UMFST. Educație de top la standarde internaționale, laboratoare ultramoderne, cel mai frumos campus din țară, singura facultate de farmacie care deține Grădină Botanică și Grădină de plante medicinale și aromate, oportunități de practică în farmacii, cabinete și companii de medicamente de renume, perspective de carieră strălucite și joburi bine plătite. Acestea sunt doar o parte dintre avantajele de a studia la Facultatea de Farmacie, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, și de a fi parte din viitoarea generație de farmaciști, cosmeticieni, nutriționiști sau chimiști.
La programele de studii Farmacie, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Asistență de farmacie – extensia Bistrița, Nutriție și dietetică, înscrierile online vor avea loc în perioada 13-18 iulie 2024 prin intermediul site-ului: https://admitere.umfst.ro/, iar examenul de admitere este programat pentru data de 21 iulie 2024.
La programele de studii unde admiterea se va face pe bază de concurs de dosare, și anume Chimie medicală și Chimie tehnologică, perioada de înscriere este 20 – 24 iulie 2024.
Informații suplimentare se regăsesc pe platforma dedicată admiterii: https://adminfo.umfst.ro/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare