AEROPORTUL TRANSILVANIA – A început operarea de pe aeroportul din Târgu Mureș a curselor sezoniere spre litoralul turcesc

0
447

CURSE DE SEZON. Tour operatorul Fibula Air Travel a reînceput operarea de pe Aeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș a curselor sezoniere cu destinația Antalya (Turcia). Zborurile sunt efectuate de compania aeriană Corendon Airlines și au escală la București.

 

Conform programării, anunțate de conducerea aeroportului murșean, cursele sunt efectuate în regim de unul pe săptămână, în fiecare zi de joi, până în 24 septembrie – aterizarea la Târgu Mureș este programată la ora 10.35, iar decolarea la ora 11.35. În 8 august, tour operatorul a anunțat pornirea zborurilor spre Antalya din Târgu Mureș începând cu 20 august, însă până la urmă au efectuat primul zbor cu o săptămână mai devreme, în 13 august.

 

Conform unui anunț oficial al agenției Fibula Air Travel, din 27 iulie, Turcia a intrat pe lista țărilor sigure, din zona verde, iar cetățenii care călătoresc din România nu sunt obligați să intre în carantină la întoarcere. De asemenea, Turcia nu solicită realizarea unui test RT-PCR pentru a putea intra în țară.

 

Fibula Air Travel activează de 15 ani în România și este un tou operator specializat pe destinațiile Turcia, Bulgaria și Grecia.

 

* Foto: Aeroportul Transilvania

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ