AEROPORTUL TRANSILVANIA – Se reia cursa regulată Târgu Mureș – Londra

0
955

TÂRGU MUREȘ – LONDRA. Compania Wizz Air a anunțat că reia, începând din această vineri (11  decembrie  2020) cursa regulată Târgu Mureș – Londra. Zborurile au fost programate în regim de două pe săptămână, luni și vineri, începând din 18 decembrie (în prima săptămână este programată o singură cursă, cea din 11 decembrie).

 

Decolarea de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș se face luni la ora 22.00, iar vineri, la ora 22.20, însă acest program este valabil începând din 18 decembrie 2020, în prima săptămână, cursa de vineri, 11 decembrie, decolează spre Aeroportul Luton (Londra) la ora 16.20.

 

Operatorul aerian low-cost WizzAir a sistat la sfârșitul lunii martie 2020 toate cele 4 curse regulate externe operate de pe Aeroportul Transilvania (Dortmund, Memmingen, Londra și Budapesta), din cauza interdicției zborurilor comerciale impuse de pandemia de COVID-19. Cursa Târgu Mureș – Londra a fost reluată la jumătatea lunii iulie, apoi a fost sistată din nou, din același motiv.

 

În acest moment, Wizz Air operează toate cele trei curse regulate operaționale de pe Aeroportul Transilvania (Dortmund, Memmingen – Germania și Londra – Anglia) – cursa regulată spre Budapesta, operată tot de Wizz Air, a rămas sistată.

 

* Foto: Aeroportul Transilvania

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ