AEROPORTUL TRANSILVANIA – WizzAir a reluat și cursa regulată Târgu Mureș – Memmingen (Germania)

0
1375

OFICIAL. După ce WizzAir a reluat, din 1 mai, zborurile de pe Aeroportul Transilvania cu destinația Budapesta (Ungaria), operatorul aerian low-cost a reluat astăzi, 18 iunie, și cursa regulată spre Memmingen (Germania), iar din 1 iulie va relua și cursa regulată spre Dortmund (Germania). Singura cursă regulată de pe Aeroportul Transilvania despre care nu se știe când va fi reluată este cea cu destinația Londra (Anglia), o decizie în acest sens ținând de ridicarea interdicției de zbor din România.

 

În acest moment, de pe Aeroportul Transilvania se fac trei curse regulate/săptămână cu destinația Budapesta (cu decolări în zilele de marți, joi și vineri) și două curse regulate cu destinația Memmingen (cu decolări joi și duminică).

 

Deși operatorul aerian low-cost WizzAir a anunțat inițial că din 20 mai cursa regulată cu destinația Budapesta (suspendată în perioada 26 martie – 1 mai) se va desfășura în regim de 7 curse pe săptămână (zilnic), acest fapt va fi pus în practică, cel mai probabil luna viitoare.

 

WizzAir și-a sistat cele patru curse regulate pe care le opera de pe aeroportul mureșean (Budapesta, Londra, Memmingen și Dortmund) în 24-26 martie, din cauza interdicției zborurilor comerciale impuse de pandemia de COVID-19.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ