Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, pregătit să devină tată cu iubita sa, în vârstă de 29 de ani, însărcinată în opt luni

HOLLYWOOD. Vestea sarcinii vine în aceeași lună în care Robert De Niro, 79 de ani, colegul de lungă durată al starului Scarface, Al Pacino, a întâmpinat cel de-al șaptelea copil al său cu iubita Tiffany Chen.

Al Pacino va deveni din nou tată, la vârsta de 83 de ani, după ce s-a aflat că iubita sa, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni.

Reprezentantul actorului premiat cu Oscar a confirmat pentru TMZ că Pacino și Alfallah, în vârstă de 29 de ani, așteaptă primul lor copil împreună.

Cuplul este o relație din aprilie 2022, multe surse susținând că cei doi se văd de la pandemia de coronavirus.

Pacino este deja tată a trei copii cu două femei.

Starul din Scarface împarte gemenii Olivia Pacino și Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, cu starul National Lampoon Beverly D’Angelo, după ce a avut-o pe Julie Pacino, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant.

Alfallah a fost legată anterior din punct de vedere sentimental de solistul Rolling Stones, Mick Jagger, de miliardarul Nicolas Berggruen și de vedeta cinematografică Clint Eastwood – deși în cazul celui din urmă a spus că au fost doar prieteni de familie.

Diferența de vârstă dintre Alfallah și Pacino “nu pare să fie o problemă”, a declarat o sursă pentru Page Six în aprilie 2022, adăugând că producătoarea de film kuweitiano-americană “se întâlnește în general cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare