ALADIN ȘI LADA FERMECATĂ – Cum a plătit Primăria Târgu Mureș 2.000 de euro pentru o… ladă

0
695
Foto: Pixel ProSport

ACHIZIȚIE. Luna trecută, în februarie – știți, când viceprimarul Papuc se dădea de ceasul morții că administrația publică locală care manageriază bugetul urbei n-are bani nici să treacă strada și rămân școlile din oraș fără plata utilităților, copiii o să sufere de frig, alea-alea – municipalitatea Târgu Mureș a achitat o achiziție importantă pentru bunul mers al sportului mureșean. O ladă.

 

Bine, nu-i o ladă simplă, ci mă gândesc că-i una extrem de complexă, fiind destinată depozitării mingilor de polo și echipamentului (adică a căștilor). Probabil are climă, sistem electronic de închidere și niscaiva încrustații, achiziția fiind absolut necesară și urgentă pentru dezvoltarea poloului mureșean.

 

Lada a fost amplasată la Bazinul olimpic și a fost achiziționată de la sereleul local Marplus, administratat de Nicolae Mărgărit Amza (35 de ani) – fiul fostului președinte PRM Mureș, Constantin Mărgărit Amza, acum vicepreședinte PMP Târgu Mureș. Ce ne-a venit așa, la final de săptămână, să vorbim de lada asta extrem de specială? Pentru că am considerat necesar să aflați prețul ei: echivalentul a 2.050 euro (exact 9.729,02 lei), sumă achitată în 21 februarie 2019.

 

Vă mărturisesc că am căutat o ladă de depozitare, rezistentă la apă (cele destinate amplasării lângă piscine, bazine etc.), dar în pofida efortului depus n-am reușit să găsesc una mai scumpă de 800 de lei. De aceea, sunt de felicitat achizitorii, ei reușind această performanță.

 

Bine, asta am intenționat, practic, să vă comunic: că Primăria strălucit manageriată administrativ de Dorin Florea a cumpărat din banii orașului o ladă cu 2.000 de euro. O ladă, subliniez, specială. În care căștile și mingiile poloiștilor o să se simtă perfect și în siguranță. În urma acestei semnalări publice, sper să să nu mai zică nimeni că administratorii bugetului public al orașului Târgu Mureș nu sunt interesați de dezvoltarea sportului. Punct.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ