ALEGERI LOCALE – Cine sunt candidații USR Plus Mureș la primăriile municipiilor din județ și la președinția Consiliului Județean

0
4961
Andrei Lăzărescu, Mariana Claudia Țîru, Adrian Nemeth Gherman, Ovidiu Nistor

USR MUREȘ. Alianța USR Plus și-a stabilit candidații în municipiile din județul Mureș și la Consiliul Județean. Pentru că algoritmul candidaților diferă în fiecare UAT din județ, vă prezentăm cei cinci candidați la primăriile celor 4 municipii și la funcția de președinte al Consiliului Județean sunt de la USR, precum și algoritmul de repartizare al candidaților la Consiliul Județean și la Consiliul Local  al municipiului reședință de județ.

 

Candidații din municipii

 

La Târgu Mureș, deja mediatizat, candidatul USR Plus la Primărie va fi Adrian Nemeth-Gherman (USR). Nemeth-Gherman (47 de ani) este de profesie jurist. Lista pentru Consiliul Local are următorul algoritm: 1. Plus, 2. USR (Adrian Panți), 3. USR (Cosmina Ravasz), 4. Plus, 5. Plus.

 

La Reghin, candidatul USR Plus la Primărie va fi Mariana Claudia Țîru, profesor de Științe socio-umane la Liceul Tehnologic „Petru Maior”.

 

La Sighișoara, candidatul USR Plus la Primărie va fi Andrei Lăzărescu (40 de ani), de profesie economist – absolvent al Universității “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca și Westfälische Wilhelms Universität din Münster (Germania).

 

La Târnăveni, candidatul USR Plus la Primărie va fi Ovidiu Nistor, fost consilier local din partea PER.

 

La județ au schimbat candidatul

 

Alianța USR Plus l-a desemnat candidat pentru președinția Consiliului Județean Mureș pe Alin Bojan (foto mic dreapta), după retragerea (argumentată prin motive personale) a candidatului inițial, Constantin Alexandrescu. Alin Bojan (43 de ani) este de profesie economist, specialist în finanțe-bănci. Pe lista pentru consilierii județeni, algoritmul de repartizare pe partide este: 1. USR (Alin Bojan), 2. USR (Lucia Hang, președinte), 3. USR (Adrian Giurgiu), 4. Plus, 5. Plus, 6. USR (Hunor Andradi), 7. USR (Camelia Tamas). Subliniere: candidații Plus încă nu au fost nominalizați.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ