ALEGERI LOCALE – O nouă alianță electorală admisă de Biroul Electoral Județean Mureș, Mișcarea Patrioților Români: află cine face parte din aceasta

1
632

ALIANȚĂ ELECTORALĂ – JUD. MUREȘ. La Biroul Electoral Județean Mureș a fost depusă și soluționată pozitiv o nouă solicitare pentru o alianță electorală care va candida la alegerile electorale din 27 septembrie 2020. Sub denumirea Mișcarea Patrioților Români (MPR), în județul Mureș vor candida partidele Dreapta Liberală (DL) și Uniunea Națională Creștină a Romilor din România (UNCRR), entități politice controlate de doi autoprezentați potențiali candidați la președinția României în 2019, dar care, până la urmă, n-au mai intrat în cursa electorală pentru cea mai înaltă funcție în stat.

 

Dreapta Liberală este partidul controlat de omul de afaceri și fost liberal Viorel Cataramă, iar Uniunea Națională Creștină a Romilor din România este controlată de Emanuel Onoriu, fiul cântăreței Gabi Luncă și a acordeonistului lăutar Ion Onoriu (primul președinte al Uniunii Democrate a Romilor din România, devenită Partida Romilor Pro-Europa).

 

Cei doi au cerut înregistrarea alianței electorale Mișcarea Patrioților Români în județul Mureș, “cu scopul de participa la alegerile autorităților administrației publice locale pentru Consiliul Județean și pentru toate consiliile locale , din 27 septembrie 2020”.

 

Spuneam, solicitarea a fost admisă de BEJ Mureș, iar înscrierea alianței, înregistrată oficial. Alianța nu va avea niciun semn electoral, conform unei decizii a Biroului Electoral Central.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ