ALEGERI LOCALE – Soós Zoltán, primul care și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș

CAMPANIE ELECTORALĂ. Soós Zoltán este primul care și-a înregistrat candidatura. „Astăzi a început schimbarea la Târgu Mureș”, a declarat candidatul independent la primărie, după predarea semnăturilor și a documentelor necesare. „Cele aproape 5.000 de semnături adunate în ultimele zile dovedesc nu numai nevoia schimbării în Târgu Mureș, ci și necesitatea ei”, a declarat Soós în cadrul unei scurte conferințe de presă.

 

„Acoliții lui Dorin Florea nu sunt interesați de schimbare, o spun și mulți români din Târgu Mureș, convinși că putem învinge votul etnic”, a spus Soós, subliniind că doar programul său de reconstrucție a orașului poate aduce o schimbare reală, ceilalți candidați vrând să mențină în viață actualul sistem corupt al lui Florea.

 

Succesul strângerii semnăturilor arată că a fost decizia corectă de a purta un dialog cu alegătorii  în mijlocul  campaniei. „Nu deciziile ci dialogul continuu și deciziile luate în comun sunt importante”, a spus Soós Zoltán. În cadrul consultărilor cu cetățenii au fost evaluate problemele care afectează viața de zi cu zi a populației, sute de târgumureșeni exprimându-şi nemulțumirile: „Am elaborat un plan pentru reconstrucția orașului împreună cu o serie de profesioniști din diferite domenii”.

 

Soos a adus mulțumiri în primul rând voluntarilor, subliniind fapul că doar o echipă puternică este capabilă să strângă atât de multe semnături într-un timp atât de scurt. “Candidez deoarece mă sperie gândul că într-o zi îmi voi aștepta copiii să se întoarcă acasă din șase colțuri diferite ale lumii. Eu sunt unul dintre cei ce s-au întors acasă și știu ce înseamnă să lupți pentru o viață mai bună. Aș vrea ca lor să le fie mai ușor să-și construiască un viitor aici.”

 

„Astăzi am intrat în linie dreaptă. Vom lupta pentru schimbare și împotriva corupției. Împotriva blocajului în care ne aflăm. Sunt gata de luptă și sunt sigur că ne dorim cu toții același lucru care se regăsește și în programul meu: Învingem! Împreună!”, a rezumat Soós Zoltán.

 

* Foto: Bereczky Sándor

 

Biroul de presă al lui Soós Zoltán, candidat la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare