ALEGERI & REFERENDUM – Secție de votare din Mureș, inundată de ploile torențiale, repusă în funcțiune de pompieri

0
60
Foto: Mircea Rareș Țetcu

PROCES ELECTORAL. Aseară, în urma ploilor torențiale, una din secțiile de votare din județul Mureș a fost afectată de inundațiile cauzate de revărsarea unui pârâu din apropiere, însă în urma intervenției pompierilor apa a fost evacuată și secția de votare își desfășoară activitatea după programul normal.

 

Secția de votare se află în satul Torba (comuna Măgherani), în sediul Căminului Cultural (în foto). Reprezentanții ISU Mureș au precizat că în zonă nu mai sunt probleme deosebite, nivelul apei pârâului revenind la cote normale.

 

În județul Mureș, până la ora 9.00, în primele două ore de la deschiderea secțiilor de votare, au votat 14.253 de alegători din cei 478.729 înscriși pe listele electorale, adică 2,97% – la nivel național, la ora 9.00, prezența la urne era de 3,32%.

 

Pentru referendum, prezența la urne în județul Mureș era la ora 9.00 de 12.740 de alegători (2,66% – la nivel național, procentul era de 2,70%). Secțiile de vot pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și referendumul național sunt deschise până la ora 21.00.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ