ALES – Eugen Hurubă revine la șefia Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din România

0
466
Eugen Hurubă
Eugen Hurubă

EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI. Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, Eugen Hurubă (50 de ani), a fost ales, pentru următorii 3 ani, director al Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din România. Hurubă, care activează în cadrul Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești Hurubă, Giunca & Asociații din Târgu Mureș, a mai deținut această funcție și în perioada 2005-2009.

 

Hurubă, originar din Tarcău (jud. Neamț), absolvent al Facultății de Drept de pe lângă Universitatea Ecologică „Dimitrie Cantemir” din Iași (2003), a obținut titlul de Doctor în Drept procesual civil (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – 2011) și este asistent universitar titular la Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureş (din 2009).

 

În urma alegerilor reprezentaților Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România, în conducerea forului a fost reales în funcția de președinte băimăreanul Marius Iacob Morari, reprezentant al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Cluj în Consiliul Uniunii (tot el a condus Consiliul UNEJ și în precentul mandat, 2016-2019), iar în funcțiile de vicepreședinți: Alexandru Ailincăi (Camera Executorilor Judecătoresti de pe lângă Curtea de Apel Ploiești) și Dragoș Teodor Ivanovici (Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Craiova).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ