Eugen Hurubă
Eugen Hurubă

ALES – Eugen Hurubă revine la șefia Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din România

Eugen Hurubă

EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI. Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, Eugen Hurubă (50 de ani), a fost ales, pentru următorii 3 ani, director al Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din România. Hurubă, care activează în cadrul Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești Hurubă, Giunca & Asociații din Târgu Mureș, a mai deținut această funcție și în perioada 2005-2009.

 

Hurubă, originar din Tarcău (jud. Neamț), absolvent al Facultății de Drept de pe lângă Universitatea Ecologică „Dimitrie Cantemir” din Iași (2003), a obținut titlul de Doctor în Drept procesual civil (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – 2011) și este asistent universitar titular la Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureş (din 2009).

 

În urma alegerilor reprezentaților Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România, în conducerea forului a fost reales în funcția de președinte băimăreanul Marius Iacob Morari, reprezentant al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Cluj în Consiliul Uniunii (tot el a condus Consiliul UNEJ și în precentul mandat, 2016-2019), iar în funcțiile de vicepreședinți: Alexandru Ailincăi (Camera Executorilor Judecătoresti de pe lângă Curtea de Apel Ploiești) și Dragoș Teodor Ivanovici (Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Craiova).

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare