Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice anunță lansarea cursurilor de cybersecurity pentru Instituțiile Publice din România

PROGRAM. În cadrul eforturilor de accelerare a procesului de digitalizare a instituțiilor publice din România, Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice pregătește o serie de cursuri de cybersecurity dedicate angajaților care activează în departamentele tehnice ale acestor instituții. Aceste cursuri vor avea loc online în perioada 20-24 noiembrie 2023 și sunt menite să ofere participanților instrumente și cunoștințe esențiale pentru a proteja și securiza mediul digital.

Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice este o inițiativă susținută de mediul privat și are ca scop sprijinirea eforturilor de digitalizare ale instituțiilor publice din România. Acest parteneriat complex implică furnizori de servicii de educație tehnică, instituții bancare, organizații de tehnologie și soluții digitale, cu expertiză recunoscută pe piață și acces la tehnologii avansate de digitalizare.

Cursurile de cybersecurity oferă oportunitatea angajaților instituțiilor publice de a învăța și aplica cele mai bune practici în securitatea cibernetică. Având în vedere creșterea amenințărilor cibernetice, este esențial ca instituțiile publice să dispună de personal bine pregătit în acest domeniu pentru a-și proteja datele și sistemele.

Detalii cu privire la conținutul cursurilor, program și modalitatea de înscriere sunt disponibile pe site-ul Alianței Naționale pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice la adresa andip.digitalstack.ro, în secțiunea intitulată “Cursuri de digitalizare.”

Pe lângă cursurile de cybersecurity, Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice desfășoară și alte inițiative pentru sprijinirea digitalizării instituțiilor publice. De exemplu, au fost acordate consultanță și suport pentru digitalizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Chieșd, județul Sălaj, care a primit donații de laptopuri și videoproiectoare de la partenerii alianței, inclusiv BCR și Școala Informală de IT.

Aceste inițiative reprezintă un pas important în direcția digitalizării instituțiilor publice din România și în asigurarea unui mediu online mai sigur și mai eficient.

Pentru mai multe informații despre activitățile și proiectele Alianței Naționale pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice, vă rugăm să vizitați site-ul lor la adresa andip.digitalstack.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare