Allview înregistrează afaceri record în 2023: Creștere semnificativă a profitului

FIRME DIN ROMÂNIA. Compania brașoveană Visual Fan, cunoscută pentru producția electronicelor Allview, a raportat rezultate impresionante pentru anul financiar 2023. Potrivit raportului preliminar (neauditat) pentru anul trecut, cifra de afaceri a grupului a crescut cu 19,12%, atingând un nivel de 134 milioane de lei (aproximativ 27 milioane de euro). De asemenea, profitul a înregistrat o creștere semnificativă de 48%, ajungând la 7,03 milioane de lei (aproximativ 1,4 milioane de euro).

Grupul companiei Visual Fan este compus din mai multe entități, precum Visual EV Distribution, Intervision Trading (AKAI) și Headlight Solutions, însă principala companie din grup, Visual Fan (Allview), a fost motorul principal al acestor rezultate impresionante. Visual Fan (Allview) a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 108 milioane de lei și un profit net de 4,3 milioane de lei, reprezentând 4,01% din cifra de afaceri.

Anul 2023 a marcat progrese semnificative pentru companie, cu o diversificare continuă a activităților pe noi segmente de piață, conform strategiei „Green by Allview”, în special în cadrul diviziei Solar Energy. În ciuda unor condiții de piață dificile, cu o tendință de scădere a cererii și a puterii de cumpărare a clienților finali, compania a reușit să își mențină creșterea și profitabilitatea în segmentele de televizoare și telefoane.

Aceste rezultate remarcabile reflectă eforturile constante ale echipei Visual Fan și angajamentul companiei față de inovație și adaptare la nevoile pieței. În timp ce piața electronicelor a fost supusă unor presiuni semnificative în 2023, Allview a reușit să își consolideze poziția și să își extindă activitatea pe noi segmente, consolidându-și astfel poziția în industrie.

Pe măsură ce compania se pregătește pentru viitor, cu o viziune orientată spre inovație și sustenabilitate, rezultatele remarcabile ale anului 2023 sunt un indicator al capacității și rezilienței sale în fața provocărilor economice și a schimbărilor din industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare