Andreea Răducanu, performanță și în viața de familie.

FAMILIE. Dincolo de performanța în gimnastică, Andreea Răducan este o mamă extrem de dedicată în viața celor doi copii. Fosta campioană olimpică este convinsă deja că Amira și Andrei îi vor călca pe urme, mai ales că-și dorește ca activitatea sportivă să fie o componentă principală în dezvoltarea micuților. Pe contul personal de Instagram, gimnasta a publicat două fotografii cu copiii ei, chiar din timpul unei vacanțe în Italia. Iată cât de mari au crescut fiul și fiica Andreei Răducan!

Andreea Răducan are o carieră de succes în gimnastică, având 12 medalii olimpice, mondiale și europene. Timp de doi ani, sportiva s-a remarcat și prin activitatea sa la Federația Română de Gimnastică, în calitate de de președinte, însă acum este membră a Comisiei pentru siguranța în sport (Safeguarding), înfiinţată de Federaţia Internaţională de Gimnastică. În plan personal, Andreea Răducan este căsătorită cu Daniel Tandreu și au împreună doi copii.

Sportiva a fost întotdeauna discretă cu privire la viața personală și rare au fost momentele când și-a expus copiii pe rețelele de socializare. Întrebată dacă și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară, Andreea Răducan a declarat că ideea îi surâde și ar primi-o cu „toată dragostea’.

Suntem foarte bine. Sincer, e un echilibru atât de bun și de frumos în casă, încât nu am luat în calcul încă un membru. Acum, dacă Doamne Doamne gândește că un suflețel trebuie să ajungă tot în familia noastră, îl primim cu toată dragostea, așa cum i-am primit și pe cei doi copii și nici nu ni s-ar părea corect să fie altfel, pentru că atunci când nu ai niciun copil ești într-o stare din asta în care nu mai știi ce să faci să vină un bebeluș, apoi să mai vină un bebeluș“, a spus aceasta pentru VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare