ANTICORUPȚIE – DNA Mureș câștigă, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș pierde trei procurori

2
824

REZULTATE CONCURS. Trei procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au luat concursul pentru numire (un fel de definitivat, în viața civilă) în DNA – Serviciul Teritorial Târgu Mureș.

 

Cei trei sunt Gheorghe Costea, Ciprian Gherasim, Ovidiu Daniel Murariu. Primii doi activau în DNA Mureș cu delegare (similarul transferului pe perioadă determinată din viața civilă), iar procurorul Murariu activa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș. Din 21 septembrie, când cei trei au fost declarați admiși în urma concursului, au post definitiv (prin numire) la structura teritorială a DNA din județul Mureș.

 

Procurorul Costea a fost admis cu 85,24 puncte (din 100 posibile), Ciprian Gherasim cu 90,76 puncte, iar Ovidiu Daniel Murariu cu 91,02 puncte. De asemenea, procurorul Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș Valentina Maria Gândilă, care era delegată la DNA Cluj-Napoca, a promovat concursul (cu 92,18 puncte) și nu se mai întoarce la structura din județul Mureș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ