Anunț important pentru bursieri: Transmiterea conturilor IBAN către serviciul social UMFST

UMFST. Serviciul Social, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, informează studenții și masteranzii bursieri în anul universitar 2023-2024, posesori ai oricărui tip de bursă, că în perioada 16 – 27 noiembrie 2023 trebuie să transmită conturile IBAN pentru informare, deschise la Banca Transilvania, Banca Română de Dezvoltare sau Banca Raiffeisen, la următoarele adrese de e-mail:
Facultatea de Medicină: burse.online.1@umfst.ro
Facultățile de Medicină Dentară, Medicină Engleză, Farmacie: burse.online.2@umfst.ro
Facultățile de Economie și Drept, Inginerie, Științe și Litere „Petru Maior”: burse.online.3@umfst.ro
Bursierii care vor transmite extrase de cont vor descărca, completa (electronic) şi retrimite și declarația de consimțământ privind utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.
Se acceptă doar extras de cont bancar personal, iar la transmitere se vor menționa: anul de studiu, specializarea, CNP-ul și numărul de înmatriculare.
Vor transmite extrase de cont și studenții care au beneficiat de bursă, indiferent de tipul bursei, de la începerea studiilor până în anul universitar 2021-2022, menționând tipul de bursă și anul de studiu în care se aflau.
Nu vor transmite extrase de cont studenții și masteranzii care au beneficiat de bursă în anul universitar 2022-2023, indiferent de tipul bursei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare