Anunț important pentru utilizatorii parcărilor cu plată din Municipiul Târgu Mureș

PARCĂRI. Cu începere de la data de 5 decembrie 2023, aducem la cunoștința publicului următoarele modificări semnificative în sistemul de parcare din Târgu Mureș:

Valabilitatea Plăților:

Plata efectuată pentru o anumită zonă de parcare va fi valabilă și pentru zonele cu tarif inferior, însă nu va acoperi zonele cu tarif superior.

Parcare gratuită pentru vehiculele electrice:
Autovehiculele cu propulsie 100% electrică, care beneficiază de un abonament, pot staționa gratuit în zona O, dar nu mai mult de 2 ore.

Documente necesare pentru abonamente:
Se elimină necesitatea prezentării permisului de conducere în copie sau original din documentele necesare pentru eliberarea oricărui tip de abonament.

Modificări în zonele de parcare:
Se elimină din zona parcărilor cu plată străzile: Arinilor, Izvorului, Băilor, Madach Imre, Lavandei și Somnului pe partea cu linia ferată.
Pe str. Lt. Petre Popescu se reduce numărul de locuri de parcare cu 6, iar pe str. Târgului se reduc cu 7 locuri.

Străzi adăugate în zona de parcare cu plată:
Se introduc în zona parcărilor cu plată străzile: Libertății de la intersecția cu str. Milcovului până la intersecția cu str. Barajului, de la intersecția cu str. Barajului până la intersecția cu str. Nicolae Bălcescu, pe str. Rodnei de la intersecția cu str. Iuliu Maniu până la intersecția cu str. Liviu Rebreanu pe partea stângă.
În str. Aleea Carpați se introduce în zona parcărilor cu plată parcarea din zona Bazinului Olimpic.

Aceste modificări sunt conforme cu H.C.L. nr.382 din 23.11.2023, care vizează modificarea și completarea H.C.L. nr. 75/30.03.2023 privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Exploatare și Întreținere a Parcărilor cu Plată și Zonelor de Staționare cu plată din Municipiul Târgu Mureș aflate pe domeniul public.

Vă rugăm să vă informați și să respectați noile prevederi pentru a evita eventualele inconveniente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare