Apple introduce Apple Pay Later pentru a permite consumatorilor să plătească cumpărăturile eșalonat

CONCEPT. De curând, Apple a introdus Apple Pay Later în SUA. Conceput cu gândul la sănătatea financiară a utilizatorilor, Apple Pay Later1 le permite utilizatorilor să împartă plățile în patru rate, eșalonate pe parcursul a șase săptămâni, fără dobândă și fără comisioane.2 Utilizatorii pot urmări, gestiona și rambursa cu ușurință împrumuturile Apple Pay Later într-o singură locație convenabilă din Apple Wallet.

Utilizatorii pot solicita împrumuturi Apple Pay Later între 50 și 1.000 de dolari, care pot fi utilizate pentru cumpărături online și în aplicații efectuate pe iPhone și iPad la comercianții care acceptă Apple Pay.3 Începând din 28 martie, Apple va începe să invite anumiți utilizatori să acceseze o versiune preliminară a Apple Pay Later, urmând ca în lunile următoare să o ofere tuturor utilizatorilor eligibili.

Nu există o abordare unică atunci când vine vorba de modul în care oamenii își gestionează finanțele. Mulți oameni caută opțiuni de plată flexibile, motiv pentru care suntem încântați să le oferim utilizatorilor noștri Apple Pay Later“, a declarat Jennifer Bailey, vicepreședinte al Apple Pay și Apple Wallet la Apple. “Apple Pay Later a fost conceput cu gândul la sănătatea financiară a utilizatorilor noștri, astfel că nu are comisioane și nici dobânzi și poate fi utilizat și gestionat în cadrul Wallet, ceea ce face mai ușor pentru consumatori să ia decizii de împrumut informate și responsabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare