Art Expo 2024 – Expoziția elevilor Colegiului Național de Artă Târgu Mureș

VERNISAJ. În perioada 6-16 iunie 2024, Muzeul de Istorie și Arheologie din Cetatea Medievală Târgu Mureș  își deschide porțile pentru a găzdui o expoziție impresionantă a talentelor tinere. Evenimentul, intitulat “Art Expo 2024” va expune lucrările elevilor din clasele V-VIII.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc pe 6 iunie, la ora 17:00 la Muzeul de Istorie și Arheologie din Cetatea Medievală Târgu Mureș. În cadrul vernisajului, vizitatorii vor avea ocazia să admire o gamă variată de lucrări artistice, de la picturi și desene, până la sculpturi și lucrări de artizanat. Elevii au lucrat cu pasiune și dedicație sub îndrumarea profesorilor lor, iar rezultatele sunt pe măsura eforturilor depuse.

Art Expo 2024 este o oportunitate unică pentru tinerii artiști de a-și prezenta creațiile publicului larg. Expoziția nu doar că le oferă recunoaștere și încurajare, dar contribuie și la dezvoltarea lor personală și profesională. Pentru mulți dintre acești elevi, evenimentul reprezintă un prim pas important în cariera lor artistică.

Vizitatorii sunt invitați să exploreze diversele teme și stiluri abordate de elevi, fiecare lucrare reflectând perspectiva unică și creativitatea fiecărui artist. Expoziția este deschisă zilnic, între orele 9:00 și 19:00, oferind suficiente oportunități pentru ca toți cei interesați să participe și să susțină tinerii talentați ai colegiului.

Colegiul Național de Artă din Târgu Mureș se mândrește cu tradiția sa de a promova arta și cultura în rândul tinerilor și comunității locale. Prin organizarea unor astfel de evenimente, instituția continuă să fie un pilon important în educația artistică și să inspire noi generații de creatori.

Nu ratați șansa de a vizita Art Expo 2024 și de a descoperi lucrările remarcabile ale elevilor de la Colegiul Național de Artă din Târgu Mureș.

Vă așteptăm să celebrați împreună cu noi talentul, pasiunea și creativitatea acestor tineri artiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare