ASCENSIUNE – Mureșeanul Marius Pașcan a devenit al doilea om în PMP: președinte executiv la nivel național

0
1035
Marius Pașcan

ALEGERI. Deputatul mureșean Marius Pașcan,  care îndeplinește și funcțiile de președinte al filialelor din Mureș și Harghita, a fost ales în cadrul Congresului Național de Alegeri al PMP președinte executiv, fiind astfel al doilea om în partid, după președintele formațiunii, Eugen Tomac (fost președinte executiv PMP).

 

Congresul Extraordinar al PMP s-a desfășurat în acest weekend, la Palatul Parlamentului, în prezența a aproximativ 2.500 de delegati – congresul a fost convocat în urma deciziei liderului PMP Traian Băsescu de a se retrage din funcția de președinte al partidului.

 

Marius Emil Pașcan a venit în PMP din postură de senator PNL (a demisionat în 7 octombrie 2016, înaintea alegerilor pentru Parlament, pentru că nu a fost pus pe un loc eligibil pe lista liberalilor mureșeni deși era vicelider al grupului PNL din Senat), preluând direct conducerea organizației Mișcării Populare Mureș în urma unui schimb negociat la nivel central.

 

În urma acelui troc, președintele organizației, medicul Claudiu Ion Puiac (managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu-Mureş), a fost desemnat ca prim candidat la Senat al PMP Mureș la „parlamentarele” din 2016 – Pașcan a fost pe locul 1 pe lista PMP Mureș pentru Camera Deputaților, unde a și acces (la redistribuire).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ