Asociația Kangoo Club Reghin au oferit o prezentare spectaculoasă în premieră la a doua ediție a Kangoo Jumps Summer Challenge – Mureș Fit Day (video)

SPORT. Sportivele de la Asociația Kangoo Club Reghin au oferit o prezentare spectaculoasă în premieră la a doua ediție a Kangoo Jumps Summer Challenge – Mureș Fit Day, desfășurată la Sala Sporturilor din Târgu Mureș. Această prezentare a constat într-un dans popular executat pe ghete de Kangoo Jumps, aducând o combinație inedită între tradiție și tehnologie.

Adina Inţa, instructorul de Kangoo Jumps, a dezvăluit că echipa a început pregătirea acestei coregrafii cu două luni înainte și au avut ocazia să o prezinte cu succes la două festivaluri etnografice, Festivalul Văii Mureșului și Festivalul Văii Gurghiului, pentru a testa reacția publicului.

Echipa nu s-a rezumat doar la coregrafie, ci a adoptat și ținute specifice festivalurilor, inclusiv rochițe cu motive populare. Coregrafia a fost adaptată după dansurile populare tradiționale, fiind combinate cu pași specifici Kangoo Jumps, toate acestea sub acompaniamentul ritmurilor populare. Rezultatul a fost un spectacol impresionant care a primit cu entuziasm de către public.

Despre această experiență, Adina Inţa a spus: “Publicul a fost foarte încântat pentru că ne-am adaptat temei festivalurilor și nu am mers doar cu o coregrafie simplă, îmbrăcate în haine sport, ne-am adaptat ținuta. Am achiziționat rochițe cu motive populare, iar coregrafia am făcut-o după dansurile populare, combinate cu pași de Kangoo Jumps, pe ritmuri populare. Totul a ieșit perfect.”

Acest dans popular pe ghete de Kangoo Jumps a înregistrat un record de accesări pe rețelele de socializare și a primit un feedback foarte pozitiv din partea publicului.

Sorina Bucin, secretarul Asociației Kangoo Club Reghin, care practică acest sport de 10 ani și lucrează ca economist, a subliniat importanța pasiunii și dragostei pentru Kangoo Jumps, care au motivat-o să organizeze evenimente pentru a aduce bucurie publicului.

Crina Laszlo, jurnalistă și instructor de Kangoo Jumps, care a ales să devină instructor după 11 ani de practicare a acestui sport, a subliniat că stilul și ritmul dansului popular românesc se pretează perfect pentru a fi dansat pe ghetele Kangoo Jumps. Ea a evidențiat asemănările dintre dansul popular românesc și Kangoo Jumps în ceea ce privește forța și vitalitatea lor.

Asociația Kangoo Club Reghin, în parteneriat cu Kangoo Jumps Romania, a organizat acest eveniment, Kangoo Jumps Summer Challenge – Mureș Fit Day, care a inclus un maraton sportiv de opt ore, cu 13 antrenamente și demonstrații susținute de instruitori autorizați în domeniu. Acest eveniment a reunit pasionați ai fitness-ului și iubitori ai activităților fizice pentru a promova un stil de viață activ și sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare