Atenție, călători: cumpărarea biletelor online la trenurile CFR, întreruptă pe 20 septembrie pentru lucrări de mentenanță

MENTENANȚĂ. Începând cu data de 20 septembrie 2023, pasagerii care intenționează să călătorească cu trenurile operate de CFR Călători trebuie să fie conștienți că nu vor putea achiziționa bilete online în intervalul orar 0:00 – 24:00. Acest anunț a fost făcut de către CFR Călători, care a precizat că oprirea temporară a aplicației de cumpărare online a biletelor este necesară pentru efectuarea unor lucrări complexe de mentenanță.

Ce trebuie să știți:
– Data de întrerupere: Miercuri, 20 septembrie 2023.
– Interval orar: De la miezul nopții (00:00) până la miezul nopții (24:00).
– Cumpărarea biletelor online: Va fi indisponibilă în acest interval.
– Bilete achiziționate anterior: Pasagerii care au deja achiziționat bilete online pentru călătoria lor în data de 20 septembrie vor putea călători fără probleme. Aceștia trebuie să prezinte biletul în format digital sau fizic, fie prin e-mail, fie prin descărcarea din aplicație, dar acest lucru trebuie să se facă înainte de ora 00:00 a zilei respective.

CFR Călători subliniază faptul că cei care doresc să modifice sau să renunțe la călătoria lor și au bilete achiziționate online pot face acest lucru în afara intervalului de întrerupere programat pentru lucrările de mentenanță.

Aceste informații au fost furnizate de CFR Călători pentru a informa pasagerii cu privire la oprirea temporară a serviciului de cumpărare online a biletelor, ca parte a eforturilor lor de a menține și îmbunătăți infrastructura feroviară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare