Au început înscrierile de voluntari la UNTOLD!

EVENIMENT. La cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca, între 3 și 6 august, sunt așteptați peste 2000 de voluntari, care au peste 16 ani împliniți.

Perioada de înscriere se derulează între 9 mai și 8 iunie, online, pe https://untold.com/volunteers. După această perioadă, voluntarii vor trece printr-o etapă de selecție, iar răspunsurile pentru cei aleși în echipă vor veni până pe data de 20 iunie 2023.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru UNTOLD 2023 pot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Acces, Acreditări, Angels, Backstage, Check-in, Resolution, User Experience sau Stewarzi.

Doritorii pot selecta cinci opțiuni în alegerea departamentelor, după care vor fi distribuiți către un singur department, în funcție de numărul de locuri disponibile și de ordinea în care a fost realizată selecția.
Voluntarii selectați vor participa la sesiuni personalizate de pregătire și training pentru fiecare echipă în care vor intra. În 2022 la UNTOLD au fost 2000 de voluntari.

UNTOLD este în clasamentul celor mai mari 10 festivaluri din lume și în acest an va avea loc între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca. Acest tărâm plin de magie își va deschide din nou porțile pentru oamenii din întreaga lume, alături de care se va scrie povestea celui de-al 8-lea capitol UNTOLD.

La ediția de anul acesta, fanii se vor bucura alături de Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR, Salvatore Ganacci, Amelie Lens, Boris Brejcha, Camelphat și Marco Carola.

Alți artiști vor fi anunțați de organizatorii UNTOLD în curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare