Aur pentru România la Campionatul Internațional de Robotică din Coreea de Sud

ROBOTICĂ. “Gold in Korea!” – Acesta este ultimul mesaj de pe pagina de Faceebook a echipei Naționale de Robotică a României – AutoVortex.
După meciurile de calificare, echipa AutoVortex reușește performanța de a obține locul 1 cu cel mai ridicat punctaj, obținând și premiul special pentru programare la Campionatul Internațional de Robotică din Coreea de Sud.

Echipa AutoVortex are deja la activ o serie de competiții naționale și internaționale și o colecție de distincții la care se adaugă premiul din Coreea. Ei au mai câștigat acest titlu și anul trecut și anii precedenți, deci nu este o surpriză pentru noi acest premiu minunat de început de 2023.

Echipa Națională de Robotică a României – AutoVortex este un proiect al Asociației Române de Studii Economice și a luat naștere în Voluntari în 2012. În cadrul ei se aplică o viziune de educație non-formală la un alt nivel, folosind o abordare hands-on pentru aprofundarea cunoștințelor tehnologice. Studenții și elevii sunt implicați în activități practice împreună cu mentori care au o vastă experiență atât de lucru, cât și în cercetare tehnologică.

La campionatul de anul acesta din Coreea de Sud, au participat cele mai bune echipe de robotică din zona asiatică, a avut loc astăzi – 4 februarie, la Seul, iar echipa României a prezentat un robot de competiție extrem de avansat și bine antrenat, care se pare că le-a purtat noroc.

Felicitări pentru performanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare