Aviz final pentru tronsonul 6 al variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureș

AVIZ. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis recent avizul final pentru tronsonul 6 al variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureș. Această veste a fost anunțată de primarul municipiului, Soós Zoltán, care a subliniat importanța acestui pas pentru dezvoltarea infrastructurii locale.

Tronsonul 6 este parte din proiectul de construcție a variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureș și este situat în zona cartierului Tudor. Acest aviz final deschide calea pentru implementarea proiectului, inclusiv pentru etapa de expropriere a terenurilor necesare. În același timp, se va lucra la pregătirea proiectului tehnic și a documentației pentru licitație, urmând să înceapă construcția în curând.

Valoarea aprobată pentru construcția acestui tronson este de 96 de milioane de lei, iar finalizarea lui va aduce beneficii semnificative pentru mobilitatea și dezvoltarea locală, contribuind la fluidizarea traficului și reducerea aglomerației în oraș.

Această inițiativă reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și pentru creșterea calității vieții locuitorilor din Târgu Mureș și a celor care tranzitează orașul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare