Az áldozócsütörtöki ünnepi szentmise keretében ösztöndíjakat adtak át a katolikus iskola kiemelkedő diákjainak

ÖSZTÖNDÍJ. Az áldozócsütörtöki ünnepi szentmise méltóságteljes keretében, 2024. május 9-én, a katolikus iskola diákjai számára újabb ösztöndíjakat adott át Molnár Miklós Csaba, a Pro Vita Cristiana Alapítvány elnöke. Az ösztöndíjat az erdélyből származó dr. Jitianu Liviu zürichi plébános magán felajánlásából hozták létre, és azoknak a diákoknak szánták, akik kiemelkedő tehetségüket, szabadidejüket és energiájukat közösségük javára fordítják. Legyen szó néphagyományaink ápolásáról, egyházi és közművelődési tevékenységekről, vagy mások javát szolgáló önkéntes munkáról.

Az ösztöndíj célja az elmúlt két évben kifejtett kiemelkedő tevékenységek elismerése, melyeket az iskola diákszövetsége felügyelt és értékelt. Az ösztöndíj pályázati úton került kiosztásra, ahol a diákok bemutathatták a közösségért végzett munkájuk eredményeit és hatásait.

Ezúton gratulálunk minden nyertesnek, akik elismerést és támogatást érdemelnek az áldozatkész munkájukért és hozzájárulásukért közösségünk fejlődéséhez. Az ilyen kezdeményezések által inspirálva, a jövőben is bátorítjuk minden diákot, hogy tegyen a közösségért és segítsen építeni egy szebb, harmonikusabb világot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare