Bang & Olufsen ușurează experiența sunetului în aer liber cu noul Beosound Bollard

AUDIO. Într-o lume care caută să îmbine tehnologia avansată cu estetica rafinată, Bang & Olufsen face un pas îndrăzneț în spațiul audio pentru exterior cu lansarea Beosound Bollard. Acest sistem de boxe revoluționar promite să redefinească experiența audio în spațiile exterioare, combinând performanța audio de vârf cu designul elegant.

Indiferent de modelul ales, fie că este rotund sau pătrat, Beosound Bollard impresionează cu un sunet de 360 de grade, asigurând o acoperire uniformă și imersivă în aer liber. Disponibil în trei finisaje – bronz, negru și natural – acest sistem oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege estetica care se potrivește cel mai bine peisajului lor.

Fiecare detaliu al Beosound Bollard a fost finisat pentru a oferi cea mai înaltă calitate a sunetului. Echipat cu un subwoofer de 6 1/2” din polipropilenă, un midrange de 4 1/2” din aluminiu și un tweeter de 1” PEI, sistemul oferă o gamă largă de frecvențe, de la 48Hz până la 20kHz. Cu o putere RMS de 60W și o putere de vârf de 100W, Beosound Bollard demonstrează angajamentul Bang & Olufsen pentru performanță audio fără compromisuri.

Construit din materiale poli compozite rezistente la intemperii, Beosound Bollard este conceput să reziste în fața elementelor exterioare, păstrându-și totodată aspectul elegant. Fiecare model vine cu o carcasă de protecție, rotundă sau pătrată, ce adaugă un strat suplimentar de durabilitate și flexibilitate în instalare.

Pachetul Beosound Bollard include tot ce ai nevoie pentru o instalare simplă și eficientă, facilitând astfel integrarea sistemului în orice spațiu exterior. Configurarea sistemului depinde de câțiva factori cruciali, precum uniformitatea câmpului sonor dorit și presiunea sonoră maximă necesară, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adapta sunetul în funcție de necesitățile lor.

Cu Beosound Bollard, Bang & Olufsen aduce o soluție audio de exterior superioară, care îmbină armonios calitatea sunetului, durabilitatea și estetica. Fie că este vorba de o petrecere în grădină sau de o seară relaxantă pe terasă, Beosound Bollard oferă sunetul perfect pentru orice ocazie în aer liber.

În România, Beosound Bollard este disponibil la Audio Monkey, începând cu prețul de 9.999 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare